November - December

Så er det rigtig blevet vinter her i Grønland og der er bare rigtig meget sne, og det er så flot - at kigge ud på. Jeg vil rigtig gerne kigge ud af vinduerne på det og så får jeg også lyst til at komme ud og lege i det, men lige så snart jeg står ude i det selv, så er det altså ikke nær så sjovt. En dag hvor det sneede rigtig meget så jeg slet ikke havde lyst til at komme ud sagde far og mor at vi skulle afsted til kaffemik hos Rasmus og Søren. Det var faktisk også meget sjovt, for jeg gik rundt til alle de andre gæster og fik kager og saft og så legede jeg med en masse legetøj der slet ikke var mit. Valentin bliver nemlig tit sur derhjemme når jeg tager hans legetøj fordi det er meget sjovere end mit. Mit yndlingslegetøj er hans motorcykel, men nu har jeg bare selv fået en.

Det har nemlig være jul. Det er noget underligt noget. Først bagte far og mor en hel masse småkager, men dem er jeg altså ikke så vild med, og så hængte og stillede de en masse julepynt frem og man måtte næsten ikke snuppe det og lege med det. Til gengæld var jeg ret vil med kalendre. Det vil sige der var nogen med billeder og slik jeg ikke rigtig gad, men der var også to med chokolade og jeg er helt vild med chokolade, det nyder jeg med hele kroppen. Vi har også været til julehygge nogle gange og hver gang kom julemanden med slikpose og der var heldigvis "lade" i dem alle sammen. Og da vi så nåede til julen kom der et juletræ med en masse pynt, det var helt vildt flot og jeg kunne næsten ikke lade være med at pille ved alt det flotte. Efter vi havde spist 2 gange skulle vi gå rundt om træet og synge - helt fjollet. Bagefter ville mor have mig med til at pakke en hel masse gaver op, men jeg gad næsten ikke til sidst, til gengæld var der en hel masse flot legetøj indeni, bl.a. min helt egen motorcykel, parkeringshus, musik, bøger og et tog. Jeg er så glad for det hele og jeg har leget med både det og Valentins nye legetøj hele julen, hvor vi alle sammen har været hjemme hele tiden. Det har bare været så hyggeligt.

En dag fik både storebror og jeg fint tøj på og så satte far os op på et bord og så stillede far og mor sig bag os og så tog de en masse fine billeder af os, det var bare rigtig skægt. Bagefter tog de tøjet af mig og så fik jeg lov at fjolle rundt mens de tog billeder af mig i undertøj, men det glimtede bare så meget og til sidst gad jeg ikke mere. Og så blev det nytårsaften. I flere dag havde jeg skyndt mig at kigge ud af vinduet når det sagde BUM udenfor, der kom sådan en masse flotte farver oppe i mørket. Selve nytårsaften havde far og mor købt sådan nogle sjove nogen man kunne trutte i, jeg kunne ikke helt finde ud af det så jeg sagde bare lyden selv. Og så var der bordbomber, de er bare så sjove det siger BANG og så kommer der sølvglimmer ud over det hele. Senere på aftenen var vi ude og se en masse raketter på himlen det var rigtig flot og sjovt, men til sidst var der så meget at jeg ikke kunne li' det mere.

For at se billederne i stort så klik på det lille billede!

Tilbage