November - December

Så er det blevet koldt udenfor, så jeg leger mest indenfor. Men det gør ikke noget, for jeg er nemlig blevet smaddergod til at spille computer helt alene. Jeg spiller tit ’Børnehaveklassen’, og det kan jeg sagtens, for jeg kan nemlig godt kende tallene nu. Jeg er ret stolt af det, og det er min mor og far også. Og da jeg fik mine julekalendre blev jeg bare endnu bedre til tallene, jeg kunne selv finde dem alle sammen! Det er også snart jul, så vi har lavet en masse sjove ting. Vi har været i Tivoli, vi har lavet småkager med farmor og farfar, vi har lavet konfekt hos bedstefar (jeg lavede to stykker sammen med onkel Dan, men det tog også hele dagen, så de blev rigtigt flotte), vi har pyntet til jul og jeg havde lavet en masse julepynt til mor i børnehaven, og så har vi hentet et juletræ sammen med morfar og pyntet det. Juleaften var vi ude hos Lesley og morfar og jeg fik en masse gode gaver, blandt andet mine egne ting (racerbane, spil, film osv.), så jeg ikke behøver at låne Valentins.

Efter juleaften havde vi heldigvis en masse fridage, hvor vi både var på besøg en masse steder og havde besøg her hos os. Min far og en masse hjælpere skulle nemlig lægge gulvet i vores nye hus og i mit eget nye orange værelse. Jeg glæder mig rigtigt meget til at flytte derover, så jeg kan lege i fred og uden at Valentin roder i mit værelse hele tiden (ih, hvor skal jeg rydde op tit nu).

Nytårsaften havde jeg også glædet mig rigtigt meget til, og vi tog på besøg hos en af mors veninder. Det var smaddersjovt, og jeg var med far ude at fyre fyrværkeri af mange gange. Han havde købt en hel masse knaldperler til mig, og det var jeg smaddergod til… selvom, det var nu lettest at få dem til at sige BANG inde på Jannies gulv. Så bliver det jo januar, og så skal vi snart flytte. Når det bliver min fødselsdag, kommer lillebror ud, og det glæder jeg mig også rigtigt meget til. Nu skal jeg bare have overbevist mor og far om at han skal hedde Klara Atalie – det kan man da sagtens, selvom man er en dreng, ikke?

For at se billederne i stort så klik på det lille billede!

Tilbage