Marts - April

Det er søreme blevet godt vejr, og så tror de voksne at man skal være udenfor. Sådan noget pjat – solen skinner lige i øjnene og alt det man kommer i munden knaser og smager af jord. Vi har haft en masse gæster i april for min storebror har nemlig haft fødselsdag. Jeg kan så godt lide gæster for de vil alle sammen gerne snakke med mig.

Så en dag hvor jeg sad stille og fredeligt og hyggede med far kom de andre og sang en sang… lige fra morgenen af, det var helt skørt! Og så gav de mig nogle æsker med papir på, og jeg måtte endda gerne pille ved det. Da de pillede papiret af var der legetøj i – DET kunne jeg godt lide. Og nu er jeg så 1 år, mor kan overhovedet ikke forstå det, siger hun.. hun er lidt fjollet. Og når man er blevet 1 år må man også selv få gæster, jubii… Lige det jeg godt kan lide, rundstykker, kager og gæster!

Og lige en ting til… det har været påskeferie. DET ved jeg godt hvad man skal bruge til – man skal spise chokolade hele tiden. Der gik ikke lang tid før jeg kunne kende et påskeæg når jeg så det! Da jeg kom i vuggestue igen var jeg blevet en stor dreng, så nu tror jeg nok jeg gerne må kravle op i vinduet… jeg kan i hvert fald sagtens selv, hvis bare jeg lige stiller skamlen op i sofaen først. De har fået travlt med at følge med mig nu…

For at se billederne i stort så klik på det lille billede!

Tilbage