Juli - August

Nu er det blevet sommer og jeg skal ikke gå i min børnehave på Islands Brygge mere, for vi skal nemlig flytte til Grønland. En dag kom der nogle flyttemænd og pakkede alle vores ting i store kasser. Det var bare SÅ spændende, og de havde en meget stor lift, så de tog nogen af kasserne ud af vinduet! Da lejligheden var tom kørte vi over til morfar, og så besøgte vi næsten alle dem vi kender i Jylland. Så skulle vi til Grønland, men først var vi nogen dage på Island. Det var altså lidt kedeligt, for vi skulle bare hele tiden køre i bil, og der lugtede også af prutter, ad!

Her på Grønland går jeg i børnehave med min lillebror, og der er næsten kun små børn, så det er lidt kedeligt. Men jeg har lært nogen grønlandske ord, og så kan mor og far ikke forstå hvad jeg siger, det er lidt sjovt. Jeg kan også et par sange på grønlandsk. Jeg kan godt lide Grønland når jeg har fri. Vi har været ude at fiske sammen med Rannva og Røskva og deres far og mor, og det var sjovt. Det var godt nok lidt ulækkert, da Jørn tog det ud, der var inde i fiskene. Min mor siger, at fiskene kan blive til frikadeller, men det tror jeg altså ikke på.

Jeg glæder mig til vinter, for så bliver sneen højere end min far, og så kan man køre på slæde med snehundene foran. Der er nemlig snehunde over det hele heroppe.

Jeg er forresten holdt op med at gå med ble. Det holdt jeg allerede op med før vi rejste, og nu har jeg den heller ikke på om natten. Jeg har næsten ikke haft nogen uheld, og det er både jeg og min mor og far SÅ stolte af.

For at se billederne i stort så klik på det lille billede!

Tilbage