Januar - Februar

Nu er jeg stor! Når der er nogle der har spurgt mig hvad jeg vil være når jeg blev stor har jeg altid sagt "4 år" og nu er jeg faktisk en stor dreng på 4 år. Det var rigtig dejligt at blive 4 år, fordi så skulle jeg have min helt egen kaffemik, hvor der kom en masse mennesker og besøgte mig, det var bare godt. Derudover fik jeg en masse gaver. Allerede om morgenen fik jeg de første 2 gaver af far og mor. I den første var der noget supersejt tøj, og i den anden var der også tøj, så blev jeg lidt skuffet, for jeg ville også gerne have haft noget legetøj. Da jeg kom hjem fra børnehaven, hvor jeg havde haft kage med op, pakkede jeg alle gaverne fra mine mostre og bedsteforældre op og der var en masse legetøj, computerspil, DVD og mere sejt tøj og jeg kunne bare bruge det hele.

Udover jeg har haft fødselsdag, så er der i denne periode også sket det dejlige at der er kommet en anden næsten stor dreng oppe i børnehaven. Til at begynde med var vi lige store, men nu er han altså mindre end mig for han er jo stadig kun 3 år. En kort overgang var der også en mere stor, men hans mor rejste tilbage til Ittoqqortormiut (Scoresbysund) og så tog han selvfølgelig med.

Og så har der også været fastelavn og jeg havde også i år min seje dinosaurusdragt, som mormor syede til mig sidste år, på. Jeg fik desværre ikke nogen krone, for det var Esben og en af de voksne der slog tønden ned.

For at se billederne i stort så klik på det lille billede!

Tilbage